WILDFENCE

FŐOLDAL  / SZOLGÁLTATÁSAINK / GÉPI FÖLDMUNKAVÉGZÉS

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

GÉPI FÖLDMUNKAVÉGZÉS

TEREPRENDEZÉS

Vállaljuk telkek, földterületek, építési helyszínek gyors és szakszerű tereprendezését és előkészítését, magánszemélyek és cégek számára egyaránt.

Tereprendezés Wildfence

Az építkezés első pontja a tereprendezés. Ez egy nagyon fontos kezdő momentum, hiszen ahhoz, hogy a későbbi munkafolyamatok gördülékenyen haladjanak, egy tökéletesen rendezett területen kell megkezdődnie a munkának. A területen álló, felesleges épületeket el kell bontani, a törmeléket elszállítani és a hulladékot kezelni. A leendő építkezés útjában álló fákat, bokrokat és egyéb növényzetet szakszerűen gyökérzettel együtt el kell távolítani. Ezen munkálatok elvégzése szinte elképzelhetetlen gépek nélkül. Kézi erővel rendkívül sok energiát és időt emészt fel ezen feladatok végrehajtása.

A Wildfence megoldja az ön gondját, a kívánt területet az ön igényei szerint alakítjuk és rendezzük. Emelőkosaras gépjárművünk segítségével a magasabb fák sem jelentenek problémát, markolónk, kombitraktorunk és mini kotrónk  segítségével pedig gyerekjáték a földmozgatás és az épületbontás. Igény esetén pedig elszállítjuk a törmelékeket, illetve a zöldhulladékot is. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségünk egyikén és mi egy felmérést követően készítünk önnek egy árajánlatot. A felmérés és az árajánlat is díjmentes.

MIÉRT A WILDFENCE:

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!