WILDFENCE

FŐOLDAL  / SZOLGÁLTATÁSAINK / ZÖLDTERÜLET GONDOZÁS

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

ZÖLDTERÜLET GONDOZÁS

FA KIVÁGÁS

Vállaljuk fák, bokrok és egyéb nagy terjedelmű növényzet szakszerű és biztonságos kivágását. Egy fa több okból is kivágásra kerülhet: betegség miatt veszélyessé válik, túl magasra nőt és az ügyfél inkább a kivágás mellet dönt, egyszerűen útban van egy építkezés szempontjából.

Fa kivágás Wildfence

Bármi is legyen az oka a kivágásnak, a munkát mindig különös odafigyeléssel kell elvégezni, hiszen sok esetben épületek vagy egyéb, nem mozdítható anyagi javak vannak a fa közvetlen közelében. Ehhez sokat látott és tapasztalt szakemberekre van szükség, akik tudják, hogyan kell biztonságosan, hatékonyan és az előírásokat betartva elvégezni a munkát.

A Wildfence csapatának semmi sem jelent akadályt! Emelőkosaras autónk számára nincs túl magas fa, tapasztalt kollégáink pedig gyorsan és precízen dolgoznak. Amennyiben ügyfelünk igényt tart rá, a zöldhulladék elszállításban is állunk szíves rendelkezésére. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és mi egy rövid felmérés és árkalkuláció után el is kezdjük a munkát. Természetesen utóbbiakra nem számítunk fel költséget. Magán és céges megrendelés esetén is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

MIÉRT A WILDFENCE :

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!